ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

رحیم صفوی: همه ما وظیفه داریم صدای مظلومان جهان باشیم

رحیم صفوی: همه ما وظیفه داریم صدای مظلومان جهان باشیم دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا در امور نیروهای مسلح گفت: همه ما وظیفه داریم صدای مظلومان جهان باشیم؛ وجدان‌های آزدی‌خواهان جهان مقابل این بی عدالتی‌ها به درد آمده و در حال بیدار شدن است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 15
کد خبر: ۲۴۰۹۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر سیدیحیی رحیم‌صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا در امور نیروهای مسلح روز گذشته‌ با حضور در غرفه انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از فعالیت‌های علمی این دانشگاه تجلیل کرد.


رحیم صفوی گفت: یکی از نیازهای امروز جامعه شناخت ادیان و مذاهب است و ریشه بسیاری از اختلافات اگر دقیق مورد بررسی قرار گیرد به جهت عدم شناخت صاحبان ادیان و مذاهب از یکدیگر است و کاری که شما در دانشگاه ادیان و مذاهب انجام می‌دهید شایسته تقدیر است.


دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا در امور نیروهای مسلح ادامه داد: جهان امروز دوران سختی را پشت سر می‌گذارد و ما شاهد برخی ناعدالتی‌ها و ظلم و جنایت علیه بشریت هستیم و سردمداران غربی با وارونه کردن برخی ارزش‌های انسانی بزرگترین جنایت را بر علیه بشریت رقم می‌زند.


این استاد دانشگاه افزود: امروز مردم مظلوم اما مقاوم غزه مقابل چشم جهانیان توسط رژیم خبیث صهیونیستی قتل عام می‌شوند و مدعیان دروغین آزادی، حقوق بشر، زنان و کودکان مقابل این جنایات وحشیانه سکوت کرده و با حمایت تجهیزاتی و رسانه‌ای از رژیم جعلی صهیونیستی بیش از پیش نزد جهانیان رسوا شدند.


رحیم صفوی با اشاره به اینکه همه ما وظیفه داریم صدای مظلومان جهان باشیم گفت: وجدان‌های آزدی‌خواهان جهان مقابل این بی عدالتی‌ها به درد آمده و در حال بیدار شدن است و اعتراض دانشجویان دانشگاه‌های آمریکایی و اروپایی و مردم جهان به این جنایات دلیل این مدعی است و در این میان نقش دانشگاهیان بسیار مهم و ارشمند است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار